De kust

Het eilandenparadijs

De kust

Het eilandenparadijs

Voor de kust van Finland ligt een archipel van maar liefst 40.000 eilanden. Eilanden met oude houten steden, vuurtorens, historische landhuizen en nationale parken die zich uitstrekken over land en zee. Per veerboot reist u makkelijk naar de eilanden om hier al varend, wandelend en fietsen de eilanden en de bewoners met hun relaxte levensstijl beter te leren kennen.

Eilandhoppen

Bestaande uit ongeveer 6.500 eilanden is de Åland-archipel een autonome provincie in de Oostzee waar Zweeds de officiële taal is. Ongeveer 60 van deze rotsachtige eilanden zijn bewoond en er zijn diverse activiteiten mogelijk. Of het nu gaat om sightseeing, relaxen of actief bezig zijn, het kan allemaal. De fiets is hier het vervoersmiddel. Fiets over vlakke wegen met de zee aan uw zijde, over bruggen en neem de fiets mee op de veerboot op weg naar het volgende eiland.

Rondreizen door Finland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in De kust

Kylmapihlaja Majakkahotelli

Vurige magie op betoverende locatie

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top