Belmond La Residencia

Artistieke parel in de schaduw van het Tramuntana gebergte
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Belmond La Residencia

Dé artistieke parel van Mallorca

Belmond La Residencia is gelegen aan de Noordwestkust van Mallorca, beschut door de smaragdgroene ruige bergen van Tramuntana. Het bestaat uit twee herenhuizen en een bekroonde spa, omringd door weelderige tuinen vol zoet geurende citrusbomen en oude olijfgaarden. Rustiek wit wordt afgewisseld met warme terracotta kleuren en Mallorcaans antiek gecombineerd met modern artwork vullen de elegante ruimtes. Volg een kunstles, laat u inspireren in de kunstgalerie en verken de culturele schatten van het nabijgelegen artistieke dorpje Dejà. Ervaar de creatieve ziel van Mallorca, Where the world can’t find you…

Tips & tops Belmond La Residencia:

  • 71 kamers en suites, en 1 villa
  • Twee buitenzwembaden en een binnenzwembad
  • Kom volledig tot rust in de spa
  • Maandelijkse privésessies met BodyTalk-consulent Anja Burkhard
  • Chef-kok Guillermo Méndez en zijn team verzorgen overheerlijke gerechten in het restaurant
  • Geniet van een ontspannen lunch bij Café Miró
  • Bewonder een van de grootste permanente beeldentuinen van Spanje
  • Verbeter uw schilder- en tekenvaardigheden met kunstenaar Alan Hydes of geniet van een beeldhouwles met beeldhouwer Juan Waelder

Rondreizen door Spanje

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top