Islas Baleares

Betoverende baaien en imposante kliffen

Islas Baleares

Betoverende baaien en imposante kliffen

Islas Baleares

Betoverende stranden en authentieke bergdorpen

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, kent vele gezichten. Naast de beroemde strandclubs en hippe feeststranden zijn er idyllische bergdorpen en betoverende baaien te vinden. De uitzonderlijke stranden van het eiland dat onderdeel is van Spanje worden omspoeld door heldere turquoise wateren. U vindt er uitgestrekte,  gouden zandstranden omringd door indrukwekkende kliffen en met pijnbomen begroeide verborgen baaien. Weg van de kust zijn er de imposante grillige kalkstenen bergtoppen die uitnodigen voor adembenemende wandelingen. De binnenlanden met zijn pittoreske heuveldorpjes en betoverende bergkloosters hebben gelukkig nog veel van hun authentieke karakter weten te behouden.

Een verblijf op Mallorca is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan de andere Balearen zoals 'Buggy Island' Menorca, hip en folkloristisch Ibiza, haar kleine authentieke zusje Formentera en de onbewoonde zuidelijke eilanden als de Cabrera archipel. Where the world can't find you...

Rondreizen Spanje

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Top accommodaties in Islas Baleares