Marbella Club

Elegante eenvoud in het mondaine Marbella

Marbella Club

Elegante eenvoud in het mondaine Marbella

Marbella Club

Elegante eenvoud

Deze legendarische finca ademt historie met behoud van zijn oorspronkelijke Spaanse charme. Marbella Club is rijk aan tradities en omarmt het Andalusische leven. Beweeg mee in het tempo van Andalusië en geniet van de belangrijke dingen in het leven, de vrolijkheid en het samenzijn met de mensen die u lief heeft. De Garden Pool is een verborgen juweeltje verscholen in het hart van het hotel waar u kunt u genieten van het zwembad en een heerlijke lunch kunt nuttigen die geïnspireerd is op Andalusische gerechten. Het is de perfecte plek om te relaxen. In de Beach Club, een zonovergoten plek aan de Marbella promenade, kunt u onder de rieten palapa genieten van hapjes en cocktails. De villa’s liggen verspreid over het terrein van de finca en hebben een licht interieur voorzien van natuurlijke en traditionele materialen.

Tips en tops Marbella Club

  • Originele villa’s met twee, drie en vier slaapkamers en voorzien van een privé-zwembad
  • Acht verschillende restaurants en bars, waaronder El Patio waar u kunt genieten van een kop koffie, een heerlijke lunch, aperitief of cocktails
  • Dineren tussen de naar jasmijn geurende wijnstokken
  • Botanische tuin met sinaasappel-, citroen-, avocado-, vijgen- en bananenbomen die uw zintuigen prikkelen
  • Thalasso Spa, een luxueus en rustig toevluchtsoord voor lichaam en geest

Rondreizen Spanje

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Marbella Club

Marbella club accommodatie

Top accommodaties in Marbella Club

Inspiratie reizen voor Marbella Club