Dalarna

Middenin de natuur

Dalarna

Middenin de natuur

Glinsterende meren, uitgestrekte bossen, liefelijke weiden, bergtoppen die reiken tot boven de boomgrens en de hoogste waterval van het land zijn typerend voor de dunbevolkte provincie Dalarna. Gelegen in het midden van Zweden en grenst in het westen aan Noorwegen. In Fulufjället Nationaal Park kunnen eindeloze wandelingen gemaakt worden door de bergen waarbij u onderweg wordt getrakteerd op prachtige vergezichten. Dalarna is ook het leefgebied van beren, wolven, elanden en lynxen. Al is wel een flinke portie geluk nodig om deze schuwe dieren te spotten.

In deze regio gaat u ook zeker het Dalarna paard tegenkomen, een symbool van Dalarna en inmiddels ook één van de symbolen van Zweden. Het van hout gemaakte en met de hand beschilderde paardje is te krijgen in Nusnäs en bij een bezoek aan dit deel van Zweden mag het eigenlijk niet in uw koffer ontbreken.

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Dalarna

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top