Awasi Iguazú

Luxe lodge met villa’s genesteld in de jungle

Awasi Iguazú

Luxe lodge met villa’s genesteld in de jungle

Awasi Iguazú is schitterend gelegen in de jungle van het Nationale Park en biedt u taylor made excursies die verder gaan dan een bezoek aan de wereldberoemde watervallen. Het verblijf zal al uw zintuigen prikkelen. U beleeft het landschap en de geschiedenis van Misíones, maakt kennis met de flora en fauna van de jungle en proeft de smaak van het Atlantische regenwoud. De 14 schitterende luxury villa’s zijn ruim en hebben o.a. een living, indoor jacuzzi en een privé plunge pool om af te koelen. U heeft het idee dat u in uw eigen afgelegen stukje jungle verblijft, een reden te meer om een dagje extra te blijven om u onder te dompelen in deze aangename sfeer.

Tips & Tops:

  • Maak uw eigen avontuur met de hulp van uw eigen privé driverguide en 4x4
  • Naast een bezoek aan de watervallen kunt gaan hiken, kajakken of vogels spotten
  • Meer dan 400 vogelsoorten – velen endemisch
  • Tevens het leefgebied van tapirs, kapucijnersapen en poema's
  • Archeologische Jezuiten ruines
  • Kennismaking met de lokale Guaraní indianen
  • Relais & Chateaux
  • Meer unieke Awasi belevenissen treft u in Chili : Awasi Patagonia en Awasi Atacama

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Awasi Iguazú

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top