Amazone Leticia

Leticia is een dorp diep in het Amazone regenwoud, alleen bereikbaar over de machtige Amazone rivier
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Amazone Leticia

Amazone regenwoud Colombia

Op 2 uur vliegen vanaf Bogotá ligt diep in de Amazone regenwoud het dorp Leticia vlakbij de grens met Peru en Brazilië. Er zijn geen wegen naar dit stadje, transport gaat over de machtige Amazone rivier. Leticia is uitgangspunt om de jungle verder te ontdekken. Verder op de rivier vindt u Puerto Nariño en N.P.  Amacayacu, het is mogelijk om hier te overnachten. Bij het Tarapoto meer kunt u de typische roze Amazone rivierdolfijn spotten en tijdens een nachtsafari ontmoet u kaaimannen. Bent u vogelliefhebber? Dit gebied is een waar paradijs!  Hoor het gebrul van apen op la Isla de Micos en kajak over het Yahuarcaca meer voor een ultieme jungle beleving. Maak ook kennis met de oorspronkelijke Ticuna en Yagua Indianen en leer hoe ze in dit immense woud overleven.

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Amazone Leticia

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top