Zona Cafetera

De belangrijkste koffiestreek van Colombia herbergt prachtige groene valleien met schilderachtige dorpjes

Zona Cafetera

Belangrijkste koffiestreek Colombia

De Zona Cafetera is de belangrijkste koffiestreek van Colombia. Het koffiegebied ligt op een gemiddelde hoogte van 1500m in het centrale gebergte, dat in het oosten begrensd wordt door het besneeuwde massief van Los Nevados. Het groene heuvellandschap met de vele koffieboerderijen en fruitplantages heeft prachtige valleien zoals de Cocora vallei, bekend om de beroemde waspalmen. In de pittoreske 19e eeuwse dorpjes en stadjes in de typische, kleurrijke paisa stijl, draait alles rond koffie en ervaart u het rustige ritme van het échte plattelandsleven en de hartelijke gastvrijheid van de Colombianen. Vanuit authentieke koffieboerderijen kunt u deze streek met zijn prachtige natuur en schitterende landschappen te voet verkennen; de ideale manier om u volledig onder te dompelen in het hart van Colombia.

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Zona Cafetera 

Haciënda Bambusa

Kleinschalig hotel midden in een uitgestrekt en vruchtbaar gebied van koffie- en bananenplantages

Sazagua Hotel

Een charmant boutique hotel in de Zona Cafetera

Bio Habitat Hotel

Een magische plek omgeven door natuur

INSPIRATIE VOOR Zona Cafetera

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top