De Heilige vallei

In de Heilige vallei liggen enkele Inca sites, waaronder Ollantaytambo, die u eenvoudig vanuit Cuzco kunt bezoeken

De Heilige vallei

Inca ruïnes en kleurrijke indianen

De Heilige vallei, in de Incatijd een van de belangrijkste valleien, is een bezoek meer dan waard. In het stroomgebied van de Rio Urubamba, de rivier die voor de Inca’s heilig was, liggen op weg van Cuzco naar Machu Picchu authentieke indianenplaatsjes zoals Chinchero en Ollantaytambo. De lokale bevolking houdt de oude tradities in ere en bewerkt de velden nog steeds met voetploegen. Spectaculair zijn de terrassen in Maras waar al sinds de Incatijd aan zoutwinning wordt gedaan. De poncho’s van de indianen vormen een prachtig kleurcontrast met de oogverblindende witte zoutpannen en de besneeuwde toppen van de Andes op de achtergrond. Het koloniale stadje Pisac wordt gedomineerd door een van de mooist gelegen Inca sites met de grootste landbouwterrassen die de Inca’s ooit ontwierpen.

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  De Heilige vallei 

Rio Sagrado Hotel

Aantrekkelijk boutique hotel in de Heilige Vallei.

The Skylodge Adventure Suites

Slapen onder miljoenen sterren, in een doorzichtige capsule hoog boven de magische en mystieke Heilige Vallei…

Inkaterra Haciënda Urubamba

Excellent verblijf in schitterende Heilige Vallei

Tambo del Inka

Excellente luxe in betoverende Heilige Vallei

Explora Valle Sagrado

Architectonische parel in de Andes

INSPIRATIE VOOR De Heilige vallei

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top