Explora Valle Sagrado

Architectonische parel in de Andes

Explora Valle Sagrado

Architectonische parel in de Andes

Explora Valle Sagrado

Uniek stijlvol design

Gelegen tussen Cuzco en Machu Picchu, vlakbij het dorpje Urquillos en dichtbij talrijke Inca-nederzettingen, vormt de Explora Valle Sagrado een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de mythische Heilige Vallei. Explora maakt indruk met zijn duurzaam geïntegreerde ontwerp. Met een ongeëvenaard, idyllisch uitzicht op de korenvelden en bergen wordt u ondergedompeld in serene sferen. Door het royale gebruik van natuurlijke materialen in de kamers wordt een warme sfeer gecreëerd. Het zorgvuldig bewaard gebleven Pumacahua, een gebouw in een koloniale stijl uit de 17e eeuw, huisvest bubbelbaden, een massageruimte, stoombaden en sauna's. Exclusief voor zijn gasten biedt Explora gevarieerde activiteiten aan. Fiets door de vallei langs de Rio Urubamba, ga op pad naar met sneeuw bedekte bergen, ontdek verborgen lagunes op grote hoogte of dwaal door de verlaten archeologische sites van dit prachtige deel van Peru.

TIPS & TOPS Explora Valle Sagrado:

  • 50 kamers, waarvan zes suites, met uitzicht op de omliggende velden en bergen
  • Top service en kwaliteit in alle facetten, gastronomische maaltijden en excursie, (bijna) alles is inclusief!
  • Uitgebreide Spa faciliteiten en outdoor pool
  • Sfeervolle bibliotheek en lounge area
  • Culinaire verrassingen waarbij samengewerkt wordt met Virgilio Martinez, de absolute top chef-kok van Restaurant Central in Lima, nummer 1 van Latijns-Amerika volgens S.Pellegrino’s “The World’s 50 Best Restaurants”
  • Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Explora, er wordt nauw samengewerkt met lokale communities
  • World’s Leading Expedition Company Award 2019 & 2020, Leading Boutique Hotel in Peru 2020
  • Beleef Explora ook in: Explora Patagonia in Torres del Paine, Explora Atacama in de woestijn en Explora Rapa Nui op Paaseiland

Rondreizen Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Explora Valle Sagrado

Explora Heilige Vallei-Peru
Explora Heilige Vallei-Peru
Explora Heilige Vallei-Peru
Explora Heilige Vallei-Peru
Explora Heilige Vallei-Peru
Explora Heilige Vallei-Peru

Inspiratie reizen voor Explora Valle Sagrado