Cuzco en Machu Picchu

Vanuit de charmante stad Cuzco kunt u verschillende Inca sites bezoeken, waaronder het wereldberoemde Machu Picchu
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cuzco en Machu Picchu

Cuzco

Treed in het voetspoor van de Inca’s en bewonder de oude Inca hoofdstad; Cuzco is onbetwist een van de allermooiste steden van Latijns-Amerika. Slenter door de pittoreske steegjes langs barokke kerken en sfeervolle pleinen. Het bruisende hart wordt gevormd door de indrukwekkende Plaza de Armas. In het historische centrum met zijn Spaanse koloniale huizen - veelal gebouwd op de fundamenten van voormalige Inca paleizen - proef je de authentieke indiaanse sfeer. Cuzco is niet alleen het startpunt voor een bezoek aan het beroemde Machu Picchu, in de nabije omgeving bevinden zich ook een aantal indrukwekkende Incasites. Tambo Machay, een heiligdom waar het water vereerd werd en Sacsaywaman, een imposant fort met schitterend uitzicht op de stad en omliggende bergen, zijn een bezoek meer dan waard.

Machu Picchu

Verscholen tussen de hoge toppen van de Andes liggen de majestueuze ruïnes van de heilige Incastad Machu Picchu. Ingesloten tussen steile bergpieken bleef het onontdekt door de Spanjaarden. Het steile pad naar de mysterieuze site is nog intact en is ook nu nog te bewandelen via de spectaculaire, inspannende Inca Trail. Over de functie van de stad zijn verschillende theorieën, maar de meest plausibele is dat het een buitenverblijf voor koningen en andere hooggeplaatsten was. Een bezoek aan hèt hoogtepunt van Zuid-Amerika zal u een leven lang bijblijven!

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Cuzco en Machu Picchu

Palacio Nazarenas Cuzco

Luxury hotel in voormalig klooster

Casa Cartagena

Luxury Colonial style in Cuzco

Machu Picchu Sanctuary Lodge

Kleinschalig, exclusief hotel op loopafstand van de Machu Picchu

Inkaterra Machu Picchu Pueblo

Verblijf in luxe aan de voet van magisch Machu Picchu

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top