Colonia del Sacramento

Stap terug in de tijd

Colonia del Sacramento

Koloniaal pareltje

Slechts twee uur varen van Buenos Aires over de Rio de la Plata treft u in Uruguay de oude havenstad en UNESCO-beschermde Colonia del Sacramento, een prachtig koloniaal pareltje. In het oog springend zijn vooral de vele oldtimers die door de straten met “kinderhoofdjes” rijden. Het is heerlijk een dagje rond te slenteren in dit schilderachtige stadje; huur een gids om de geschiedenis tot even te laten komen en geniet van de authentieke barretjes en romantische restaurants.

Rondreizen door Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Colonia del Sacramento

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top