Kayakken door mangrove bos

Als een groen tapijt liggen de Thakira mangroves uitgerold langs de kust. Maar het tapijt vertoont kleine scheurtjes. Geen ramp, want hierdoor sijpelt het water waarover u kunt kajakken. Om zo de mangroven al peddelend te verkennen.

Kayakken door mangrove bos

Zigzaggend door de mangroven

Dankzij de zon heeft ieder golfje een gouden randje. De kajaks glijden voort op het groenblauwe water. Door smalle stroompjes en over kleine meertjes. omzoomd door groen, bos en takken die uit het water tevoorschijn komen.

Wie denkt dat de natuur van Qatar enkel bestaat uit grote hoeveelheden zand heeft het mis. Qatar heeft bos, een mangrove bos. En dat valt het beste te bewonderen, dobberend vanuit een kajak. In dit bijzondere landschap heerst rust en stilte die enkel door kwetterende vogels wordt verstoord. Wie aanmeert op een mangrove eilandje komt misschien wel een verdwaalde flamingo tegen. Ook voor onervaren kajakkers is dit een fantastische activiteit. Want een beetje zigzaggen is absoluut geen straf.

Rondreizen door Qatar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kayakken door mangrove bos

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top