San Francisco, Las Vegas en Seattle

Wereldse steden aan de westkust

San Francisco, Las Vegas en Seattle

Wereldse steden aan de westkust

San Francisco, Las Vegas en Seattle

Onze steden top 3 aan de westkust van Amerika

SAN FRANCISCO - EXTRAVAGANZA GALORE

De iconische – doorgaans in mist gehulde – Golden Gate Bridge is de toegangspoort tot San Francisco waar u verwelkomd wordt door in pastel gehulde Painted Ladies. De vrijzinnige wereldstad is de kiem van de beatnik- en hippie generatie, pionier van de LGBT-community, hotspot van Tech en koploper in duurzaamheid. Begin uw bezoek bij Coit Tower en kijk uit op al het moois dat deze vooruitstrevende Grande Dame te bieden heeft. Ontdek 'The City' waar u de steile heuvels met kabeltrams bedwingt, zeilt van Pier 39 naar Alcatraz en smult van Hog Island Oysters. Beproef uw geluk in Chinatown en bezoek exposities op Union Square. Vóórdat u wordt opgeslokt in de steegjes met naar dichters genoemde muurschilderingen, eettentjes en funky winkels van Mission District.

LAS VEGAS - ONE HELL OF A SHOW

Midden in de woestijn van Nevada treft u Las Vegas, ook wel ‘Sin City’ genoemd en het gokparadijs van de Verenigde Staten. Het centrum van de stad bestaat uit één lange straat, de wereldberoemde Strip met casino’s die dag en nacht geopend zijn, grote hotels, trouwkapellen en onwerkelijke fel verlichte bouwwerken. Drink een cocktail in de ‘Eiffeltoren’ van het Paris Hotel, bewonder het uitzicht op de uitbarstende vulkanen van de Mirage of de skyline van New York in New York New York. Beleef de gratis avondparade in Fremont Street Experience en dito fonteinshow in de avonduren van Bellagio Hotel, bezoek de dagelijkse voorstellingen van Cirque du Soleil, ga naar een concert van een superster of een van de altijd aanwezige muziek- of festivalspektakels. Hier kan alles, the sky is the limit!

SEATTLE - BRUISENDE HAVENSTAD

In het noordwesten van de Verenigde Staten vindt u Seattle, de grootste stad van de staat Washington. Het symbool van de stad is de Space Needle, een 184 meter hoge toren waar u terecht kunt voor kunst, entertainment en kunt dineren terwijl u al draaiend de stad overziet. Laat u verrassen door de toonaangevende musea zoals het Asian Art Museum, het Burke Museum of het Seattle Children Museum. Bezoek het Pioneer Square met de oudste wolkenkrabber van de stad, het historische 5th Avenue Theatre, de sfeervolle ambachtelijke Pike Place Market vol ambachten en proef de verse vis bij Fisherman’s Terminal. Liefhebbers van luchtvaart kunnen hun hart ophalen net buiten de stad bij de Boeing-fabriek en het Museum of Flight bezoeken nabij de internationale luchthaven. Vanuit Nederland of België is het een lange vlucht, maar Seattle past uitstekend in een rondreis door het noordwesten van de Verenigde Staten en het is perfect te combineren met een reis naar Canada!

Rondreizen Verenigde Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in San Francisco, Las Vegas en Seattle

Inspiratie reizen voor San Francisco, Las Vegas en Seattle