Contact in Bhutan

Een sfeerimpressie van de weekendmarkt in Thimphu, Bhutan

Nand Fiems
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Contact in Bhutan

Een sfeerimpressie van de weekendmarkt in Thimphu, Bhutan

Onderweg komen we ze al tegen. Mannen en vrouwen onderweg met handelswaar naar de weekendmarkt van Thimphu. Vaak is het groente, verbouwd en geoogst op eigen akkers. De markt in Thimphu is een sociaal gebeuren waar de lokale bevolking elkaar ontmoet en de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld en natuurlijk handel wordt gedreven. Nee, het is zeker geen Albert Cuijp markt maar meer een scène uit vroeger tijden.

Ik voel me in eerste instantie een beetje een indringer maar dat gevoel ebt snel weg. Er wordt vriendelijk gelachen en ik voel me al snel welkom. Vrouwen met kinderen, verkopers van rode pepers, kruiden, maskers… Na de soms oorverdovende stiltes tijdens de rondreis door dit schitterende land, is deze levendige weekendmarkt een welkome ervaring, één die mij nog lang bij zal blijven.

[Wilt u dit ook meemaken? Deze reis leent zich daar uitstekend voor!]

MEER UIT ONS BLOG

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top