Linyanti en Savuti

Ten noorden van de Okavango Delta liggen Linyanti Reserve en Savuti Game Reserve

Linyanti en Savuti

Linyanti Reservaat

Ten westen van Chobe N.P. ligt het Linyanti Reservaat, een weinig bezocht reservaat met een nog ongerepte wildernis. Het landschap van dit park in Botswana wordt doorsneden door de Linyanti rivier, met een dichte begroeiing langs de oevers en papyrusmoerassen. De Linyanti rivier vormt de scheiding met de Caprivistrip in Namibië.  De rivier en de moerasssen vormen het leefgebied voor grote kuddes olifanten, krokodillen, nijlpaarden, lechwes, sitatunga’s en vele vogelsoorten.

Savuti Game Reserve

Het landschap van Savuti Game Reserve is gevarieerd, van open grasvlakte tot beboste heuvels, van palmbomen tot acacia’s. De rijkdom aan wild in Savuti is vooral te danken aan de Savuti rivier die na lange tijd te hebben drooggestaan alweer enkele jaren stroomt. Het park is vooral bekend om de grote aantallen roofdieren, als de leeuw, luipaard en wilde hond. Verhalen doen de ronde dat de leeuwen hier zelfs nijlpaarden eten. Misschien bent u er wel getuige van...

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Linyanti en Savuti 

Andbeyond Botswana

De ultieme safari beleving op unieke locaties

Wilderness Safaris Botswana

Ongerepte natuur, elegante luxe en spectaculaire locaties

INSPIRATIE VOOR Linyanti en Savuti

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top