The River Gods privé cruise

Ontdek het Afrikaanse wildlife per boot, te voet en per jeep

The River Gods privé cruise

Privé cruise, wandel safari’s  en wildlife

Stap aan boord van uw kleine privé cruise schip, The River Gods en beleef uw safari op een wel hele bijzondere manier. De komende dagen vaart u stroomopwaarts over de Lower Zambezi rivier.  Geniet van onvoorstelbare mooie en indrukwekkende landschappen terwijl u onderweg de wilde dieren spot.  Ontdek de adembenemende natuur tijdens onvergetelijke activiteiten te voet, per boot of in een jeep. Eigenlijk kunnen wij u een geen betere Afrika ervaring presenteren dan deze in wildrijk Zambia en Zimbabwe. In de vroege avond heeft u de Afrikaanse wildernis even voor u alleen. Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. De chef-kok verzorgt iedere avond een fantastisch diner voor u terwijl u geniet onder de fonkelende sterrenhemel. Slapen doet u in tenten op het dak van de boot of aan de oever met slechts een muskietennet om u heen. Val in slaap met de mysterieuze geluiden uit de Afrikaanse wildernis. Where the world can't find you...

TIPS & TOPS THE RIVER GODS:

  • Privé boot met crew en chefkok aan boord
  • In Mana Pools  gaat u per jeep op weg voor spectaculaire safari's
  • Gooi uw hengel uit om te vissen, wandel tussen olifanten en leeuwen of bewonder de vele vogelsoorten die hier leven aan de waterkant
  • Maak tochten met een kleinere boot die dicht bij de oever kan komen om het wild van dichtbij te observeren
  • Geniet op het dek van een sundowner drankje
  • En-suite badkamer met binnen- en buitendouche
  • Breng een avond op het dek door en bewonder de schitterende Melkweg
  • Dineren onder de fonkelende sterrenhemel

Rondreizen door Zambia, Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR The River Gods privé cruise

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top