Kgalagadi Transfrontier Park

Uitgestrekt en puur, de kernwoorden van Kgalagadi
Jacques Marais

Kgalagadi Transfrontier Park

Uitgestrekt en puur

Kgalagadi Transfrontier Park is bijna twee keer zo groot als het Krugerpark en strekt zich uit over maar liefst 3,5 miljoen hectare. Het park ligt in het zuiden van de Kalahari woestijn op de grens van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Kgalagadi is een samenvoeging van de parken Gemsbok National Park in zowel Zuid-Afrika als Botswana. In het park geniet u eindeloos van de duinen in alle kleurschakeringen van geel naar rood. Vooral de zonsondergang en zonsopkomst zijn hier onvergetelijk wanneer de lucht kleurt in gigantisch oranje en intens roze. De grootste attractie van het park is de uitgestrektheid en puurheid, waardoor er veel wild en vogels hier hun thuis hebben. Zo ziet u hier de Kalahari-leeuw met zijn wilde zwarte manen, cheetah’s, bruine hyena’s, wilde katten, springbokken, gnoes, hartebeesten en honingdassen. Vogelaars kunnen zich hier vergapen aan de vele soorten roofvogels, zoals de vechtarend, berghaan en de zingende havik. In veel gevallen kunt u de dieren tot zeer dichtbij benaderen, dát maakt de gamedrive-ervaring in het Kgalagadi extra bijzonder!

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Kgalagadi Transfrontier Park 

!Xaus Lodge

Lodge in de hart van Kgalagadi Transfrontier Park. U bevindt zich hier midden in de natuur en het wildleven kunt u direct vanuit uw chalet aanschouwen.

INSPIRATIE VOOR Kgalagadi Transfrontier Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top