Valletta

De kleinste hoofdstad van Europa is een bezoek meer dan waard
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Valletta

Historische parel op Malta

Valletta, de hoofdstad van de republiek Malta, staat sinds 1980 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is de zetel van de Maltese regering en het parlement. In 2018 was Valletta Culturele Hoofdstad van Europa.
De stad is een echte must-see tijdens uw verblijf op Malta. Bewonder de prachtige gekleurde balkons, bezoek één van de mooie musea in de stad, ga naar een festival of geniet op één van de vele terrasjes bij de Pinto Wharf. Wat zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan de prachtige St. John’s Co-Cathedral.

Stadswandeling

Heeft u niet veel tijd en wilt u toch het beste van de stad zien? Dan is een stadswandeling een aanrader. In slechts een paar uur komt u met een gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Valletta.

Rondreizen door Malta

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Valletta

Cugó Gran Macina Grand Harbour

Het nieuwe icoon van de haven van Senglea

Rosselli

Vorstelijk hotel in Valetta

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top