Winterreizen Zweden

Exclusief en authentiek

Winterreizen Zweden

Exclusief en authentiek

Winterreizen Zweden

Exclusief en authentiek

Tijdens de wintermaanden wordt het uitgestrekte Zweeds Lapland bedekt onder een dikke sneeuwdeken. Het Zweedse deel van Lapland is minder bekend als winterbestemming en biedt veel rust en ruimte wat voor een exclusief gevoel zorgt. Denk aan een meerdaagse huskysafari en overnacht in een hut in de wildernis waar de Sami u laten kennismaken met hun legendes en verhalen als u zich weer opwarmt bij het kampvuur. Wanneer u dan naar buiten gaat en het Noorderlicht boven u ziet dansen, lijkt het of u in een sprookje terechtgekomen bent.

Activiteiten en overnachtingen

Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals sneeuwscootertochten, sneeuwschoenwandelingen en ijsvissen. Maak uw reis af met een bijzondere plek om te overnachten zoals in het Icehotel, een glazen iglo of tussen de bomen in het Treehotel. 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Winterreizen Zweden

Inspiratie reizen voor Winterreizen Zweden