Winterreizen Zweden

Exclusief en authentiek

Winterreizen Zweden

Exclusief en authentiek

Tijdens de wintermaanden wordt het uitgestrekte Zweeds Lapland bedekt onder een dikke sneeuwdeken. Het Zweedse deel van Lapland is minder bekend als winterbestemming en biedt veel rust en ruimte wat voor een exclusief gevoel zorgt. Denk aan een meerdaagse huskysafari en overnacht in een hut in de wildernis waar de Sami u laten kennismaken met hun legendes en verhalen als u zich weer opwarmt bij het kampvuur. Wanneer u dan naar buiten gaat en het Noorderlicht boven u ziet dansen, lijkt het of u in een sprookje terechtgekomen bent.

Activiteiten en overnachtingen

Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals sneeuwscootertochten, sneeuwschoenwandelingen en ijsvissen. Maak uw reis af met een bijzondere plek om te overnachten zoals in het Icehotel, een glazen iglo of tussen de bomen in het Treehotel.

 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Winterreizen Zweden 

Arctic Bath

Stijlvolle luxe midden in de Laplandse natuur

Treehotel

Magisch verblijf in de boomtoppen

Loggers Lodge

Luxueuze parel in oase van rust en privacy

INSPIRATIE VOOR Winterreizen Zweden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top