Zweeds Lapland

Outdoor activiteiten in een natuurparadijs

Zweeds Lapland

Outdoor activiteiten in een natuurparadijs

Zweeds Lapland

Natuurparadijs voor outdoor liefhebbers

In Zweeds Lapland vindt u bergen, bossen, moerassen en wilde rivieren zover het oog reikt. Dit enorme gebied in het Noorden van Zweden beslaat maar liefst een kwart van het totale landoppervlak. In het land van de middernachtzon is het optimaal profiteren van de eindeloze dagen om te wandelen, mountainbiken of per kajak de natuur in te trekken. Gooi een hengel uit bij één van de ontelbaar vele beekjes, rivieren en meren geniet van een vers bereide maaltijd in de buitenlucht. In de winter is het magische Noorderlicht waar te nemen en staan activiteiten als een huskysafari, sneeuwscootertocht en wandeling door de sneeuw centraal.

De Sami

Zweeds Lapland kan niet gezien worden zonder kennis te maken met de Sami bevolking. Zij leven al vele generaties in harmonie met de natuur in het gebied dat zich uitstrekt over Zweden, Noorwegen en Finland. Leer van hun duurzame manier van leven en respect voor de natuur. 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Zweeds Lapland

Inspiratie reizen voor Zweeds Lapland