Zweeds Lapland

Outdoor activiteiten in een natuurparadijs

Zweeds Lapland

Natuurparadijs voor outdoor liefhebbers

In Zweeds Lapland vindt u bergen, bossen, moerassen en wilde rivieren zover het oog reikt. Dit enorme gebied in het Noorden van Zweden beslaat maar liefst een kwart van het totale landoppervlak. In het land van de middernachtzon is het optimaal profiteren van de eindeloze dagen om te wandelen, mountainbiken of per kajak de natuur in te trekken. Gooi een hengel uit bij één van de ontelbaar vele beekjes, rivieren en meren geniet van een vers bereide maaltijd in de buitenlucht. In de winter is het magische Noorderlicht waar te nemen en staan activiteiten als een huskysafari, sneeuwscootertocht en wandeling door de sneeuw centraal.

De Sami

Zweeds Lapland kan niet gezien worden zonder kennis te maken met de Sami bevolking. Zij leven al vele generaties in harmonie met de natuur in het gebied dat zich uitstrekt over Zweden, Noorwegen en Finland. Leer van hun duurzame manier van leven en respect voor de natuur.

 

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Zweeds Lapland 

Treehotel

Magisch verblijf in de boomtoppen

Loggers Lodge

Luxueuze parel in oase van rust en privacy

Arctic Bath

Stijlvolle luxe midden in de Laplandse natuur

INSPIRATIE VOOR Zweeds Lapland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top