Share

Rondreis Copper Canyon en Baja California

Spectaculaire Canyon en Baja California

Deze reis combineert de spectaculaire, wereldbekende Copper Canyon spoorlijn door het verlaten ruige binnenland van Noord Mexico met het zonnige strandleven van los Cabos in Baja California. Ontmoet in de kloven van het Tarahumara gebergte indianen die gemakkelijk een marathon op blote voeten lopen. Geniet van een ritje in de langste kabelbaan ter wereld en verbaas u al peddelend in een kajak over de diep turquoise kleur van het water langs de vulkanische rotswanden van Espiritu Santo eiland. In Baja California kunt u in het seizoen ook getuige zijn van de migratie van de grijze walvis en natuurlijk heerlijk relaxen op de stranden van Los Cabos.

Tips & Tops Rondreis Copper Canyon en Baja California:

  • De “Chepe” trein rijdt van los Mochis (Pacifische kust) tot aan Chihuahua, in deze reis reist u alleen met de trein op de meest spectaculaire trajecten.
  • De langste kabelbaan ter wereld is 5,5 kilometer.
  • Rond het prachtige Espiritu Santo eiland op de helderblauwe zee van Cortes kunt u kajakken langs spectaculaire kliffen. Dichtbij is ook een grote zeeleeuwen kolonie; ervaar het geweldige gevoel om te zwemmen tussen de zeeleeuw puppy’s en te snorkelen tussen duizenden tropische vissen.
  • Los Cabos is het meest zuidelijke puntje van het grote Baja California schiereiland en heeft prachtige stranden en fantastische voorzieningen. Het is heerlijk om hier te relaxen. Liever actief? Er zijn veel kajak-, snorkel-, mountainbike- en wandelmogelijkheden of wat dacht u van zwemmen met dolfijnen of een kameelsafari?
  • Deze reis kunt u het hele jaar door maken; echter walvisspotting is alleen mogelijk in de maanden februari en maart.
  • Kijkt u ook even naar de aanbevolen accommodaties: Hotel El Mirador - Posada Barrancas, Posada de las Flores – La Paz, Hotel Endemico (Habita), Esperanza resort - Los Cabos, Capella Pedregal Residences – Cabo San Lucas, Rosewood Hotel & Resort - Los Cabos
  • Deze reis kan in verschillende accommodatie categorieën gereserveerd worden.

Hoogtepunten van deze reis

Baja California

Baja California is een unieke plek om grote zeezoogdieren te bewonderen. Volg de migratie van de grijze walvis en geniet van de indrukwekkende onderwaterwereld.

Meer informatie

Copper Canyon

Maak een spectaculaire treinreis door de Copper Canyon, een van de mooiste treinreizen ter wereld

Meer informatie
sluiten