Shu’mata Camp

Safari camp aan de voet van de Kilimanjaro
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Shu’mata Camp

Overnachten aan de voet van de Kilimanjaro

Shu’mata Camp ligt aan de voet van de Kilimanjaro, diep in het traditionele Masai land, in een gebied dat bekend staat als Private Amboseli. "Shu'mata" betekent zoiets als "boven de wolken" of "hemel". Het is een klein maar indrukwekkend permanent kamp op een heuvel met prachtig uitzicht in alle richtingen.

Vijf Oost-Afrikaanse tenten in Hemingway stijl

Het kamp bestaat uit vijf grote Oost-Afrikaanse tenten in Hemingway stijl. De ruime comfortabele safaritenten hebben een eigen badkamer en suite met spoeltoilet en openlucht douche met stromend water. Elke tent heeft een eigen veranda met prachtig uitzicht. Hier buiten geniet u van de geluiden van de omringende savanne, van krekels, zebra’s, leeuwen, kuddes olifanten, elanden, zebra's, gnoes, antilopen en Thompsongazelles.

Behalve safari’s naar het nabijgelegen Amboseli N.P. kunt u vanuit het kamp op een (meerdaagse) expeditie gaan naar de Masai steppe om kennis te maken met de Masai cultuur en levensstijl.

En u kunt een wandeling naar het Shira Plateau maken, een beklimming van de Kilimajaro die voor bijna iedereen geschikt is. U geniet van weidse landschappen terwijl u ontspannen naar boven wandelt om op de top van Afrika te genieten van een welverdiende picknick!

Tips & tops van Shu’mata Camp:

  • Unieke ligging aan de voet van de Kilimanjaro
  • Kleinschalig kamp met maar vijf zeer comfortabele safaritenten
  • Vele activiteiten mogelijk zoals safari’s in het Amboseli N.P., een bezoek aan de Masai en het beklimmen van de Kilimanjaro tot aan het Shira Plateau

Verblijf ook in Hatari Lodge. Genesteld in de bossen aan de voet van Mount Meru en nabij de Momella vlakte bevindt zich Hatari Lodge, een van de weinige lodge in Arusha N.P.

Combineer een safari door Tanzania met een strandverblijf aan de kust of op één van de eilanden Pemba, Mafia, Mnemba of Zanzibar.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Shu'mata Camp

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top