Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mongolië REIZEN

De laatste wildernis

Hoogvlakten, uitgestrekt en verlaten, ruig en authentiek. Waar de winters lang en ongenadig koud zijn en de zomers kort en verzengend heet. Vergeet luxe en verken de laatste wildernis. Ontdek Mongolië. Reis in nomadische stijl van ger naar ger, ga door prachtige kloven over zandsteenbergen op zoek naar de zeldzame Gobi-beer, Mongoolse gerbil, Przewalskipaard en de illustere sneeuwluipaard. Leer in het Altaj gebergte hoe traditionele eagle hunters steenarenden trainen tot jagers, trek met een kameel door de Gobi-woestijn, proef de befaamde Mongolische barbecue, slaap onder een deken van sterren, drink zelfgemolken jakmelk, laat u verrassen door Khoomei gezang en vier feest op een winterfestival. Ga terug naar de natuur en maak kennis met het buitengewoon hartelijke volk, nomaden die - behalve in Ulaanbataar - nog altijd van hun schapen, paarden en koeien leven. Where the world can't find you...

RONDREIZEN DOOR Mongolië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

BELEEF Mongolië MET UNTAMED

Top accommodaties in Mongolië

Shangri La Hotel

Zakelijke flair met Mongoolse panache in het hart van Ulaanbaataar

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top