Puerto Valle

Enige luxury lodge in de Esteros de Iberá

Puerto Valle

Luxe Ecolodge in Iberá Nationaal Park

Puerto Valle biedt een unieke en exclusieve gateway naar het wildleven van Iberá Nationaal Park, het één na grootste moerasland van de wereld. Het is de enige luxury lodge in de Esteros de Iberá, een sfeervolle en authentieke Argentijnse estancia uit 1868 aan de Paraná rivier – een plek waar natuur en traditie samenkomen. De excellente persoonlijke service en de superbe regionale gastronomie maken uw verblijf op deze bijzondere plek in Argentinië onvergetelijk.

Tips & Tops Puerto Valle:

  • Gunstige ligging – slechts 40 minuten van Posadas vliegveld met meerdere vluchten naar Buenos Aires en slechts 4 uur rijden naar de watervallen van Iguazu
  • Naast 360 vogelsoorten herbergt het gebied ook zeldzame fauna zoals de Yacarekaaiman en de breedsnuitkaaiman, het prachtig oranje gekleurde moerashert, de rivier otter en de rode macaw
  • Exclusieve expedities en fotosafari's, boottochten op de Paraná rivier of ga paardrijden met de gaucho’s
  • Lokale gastronomie zoals vis uit de rivier, excellente wijnen, fruit en groenten uit eigen organische tuin, huisgemaakte gebak en de traditionele asado (BBQ)
  • 13 exclusieve kamers met uitzicht op de rivier in een heerlijke exotische tuin met zwembad om af te koelen

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Puerto Valle

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top