Montevideo

Kleine hoofdstad, grote cultuur

Montevideo

Architectuur in de hoofdstad

Montevideo is prachtig gelegen aan de brede Rio de la Plata die Uruguay van Argentinië scheidt. Het centrum van de Uruguayaanse hoofdstad herbergt verschillende gebouwen met Spaanse, Italiaanse en Art Deco invloeden. De interessante musea en koloniale kerken zijn zeker een bezoek waard. Het is heerlijk slenteren over de boulevard waar u het dagelijkse leven aan u voorbij ziet gaan. Breng ook eens een bezoek aan de Feria de Tristán Narvaja, de bekendste vlooienmarkt van de stad.

Rondreizen door Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Montevideo 

Alma Histórica

Elegant hotel in historisch Montevideo

INSPIRATIE VOOR Montevideo

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top