Rondreis Avontuurlijk Australië

Een actieve en veelzijdige verkenning van het kleinste continent ter wereld

Tourism and Events Queensland

Rondreis Avontuurlijk Australië

Een actieve en veelzijdige verkenning van het kleinste continent ter wereld

Tourism and Events Queensland

Rondreis Avontuurlijk Australië

Actieve ontdekkingsreis

Doorkruis het continent, bezoek onderweg verschillende hoogtepunten en neem deel aan bijzondere activiteiten. Verken wereldstad Sydney te fiets, maak een boottocht door de prachtige haven en vlieg naar het mystieke rode centrum om kamperend de ruige outback te verkennen. Vervolg uw avontuur in Cairns en scheep in voor een meerdaagse snorkel-duikcruise om het schitterende Great Barrier Reef te verkennen, een waar wereldwonder van kleurrijke riffen en vissen. Stap eenmaal terug in Cairns in de huurauto en reis naar het mooie Atherton Tablelands met zijn kratermeren en koffieplantages. Sluit af in Port Douglas, een heerlijk stadje gezegend met het Four Miles Beach waar het na alle actie heerlijk relaxen is. Where the world can’t find you…

Tips & Tops van Avontuurlijk Australië:

 • Bezoek het beroemde Sydney Opera House in de vroege ochtenduren tijdens een ‘behind the scenes’ tour.
 • Geen last van hoogtevrees, voeg dan een Bridgeclimb in Sydney aan uw reis toe. Vanaf de top van Sydney Harbour Bridge heeft u het meest prachtige uitzicht op het Sydney Opera House en de haven!
 • Met de veerboot reist u vanaf Circulair Quay in Sydney eenvoudig naar Taronga Zoo, een bijzondere dierentuin gelegen aan de haven van Sydney. De koala’s en kangoeroes heten u er welkom!
 • De kampeersafari vanuit Alice Springs is in groepsverband. U maakt op een bijzondere wijze kennis met dit unieke deel van Australië en de Aboriginal cultuur.
 • U slaapt aan boord tijdens de meerdaagse duikexpeditie naar het Great Barrier Reef, een van de meest bijzonder duikstekken op aarde, en kunt kiezen voor duiken of snorkelen.
 • Verblijf in een boomhut in Atherton Tablelands, geniet van de tropische vogels en ga op zoek naar het zeldzame vogelbekdier.
 • Altijd al een voorstelling in het Sydney Opera House willen bijwonen? Wij boeken die graag voor u.
 • Wij boeken verschillende duikexpedities afhankelijk van uw niveau en wensen. Ook is het mogelijk een 5-daagse duikcursus te boeken vanuit Cairns. Minder tijd beschikbaar, dan zijn er dagtrips naar het Great Barrier Reef mogelijk vanuit Cairns en ook vanuit Port Douglas.
 • Maak een rit met de Kuranda Scenic Railway vanuit Cairns, een bijzondere treinreis die u via een prachtige route naar het regenwouddorpje Kuranda brengt. In Kuranda vindt u een vlindertuin waar u de meest prachtige tropische vlinders kunt zien en fotograferen.
 • Deze reis kunt u combineren met een bezoek aan Darwin en omgeving maar ook de stad Melbourne en bijvoorbeeld de Great Ocean Road.
 • Wilt u de lange vliegreis naar Australië onderbreken in bijvoorbeeld Singapore of Hong Kong dan geven wij u graag advies over de mogelijkheden.

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.

Dagelijks overzicht

1 Aankomst Sydney, transfer naar hotel
2 Begeleide fietsexcursie langs de hoogtepunten van Sydney
3 Bezoek Sydney Opera House en boottocht op de haven van Sydney
4 Vlucht van Sydney naar Alice Springs
5-7 Campingsafari Rode Centrum met bezoek aan Ayers Rock, Olga’s en Kings Canyon en eindigt in Alice Springs
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Australië