Elewana Collection Tanzania

In volledige harmonie met de natuur
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Elewana Collection Tanzania

Authentieke bushcamps met flair

Elewana betekent in het Swahili harmonie en is het uitgangspunt voor alle lodges van Elewana Collection. De kampen zijn gebouwd in volle harmonie met de natuur en hebben een zo min mogelijk impact op de omgeving. Door de nauwe samenwerking met lokale gemeenschappen wordt er zorggedragen voor de natuur en het wild zodat deze beschermd en behouden blijven. Ieder verblijf in een Elewana lodge beloofd een uitmuntende bushervaring aangezien u verblijft op prachtige locaties middenin de natuur. Comfort en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten zoals gamedrives per jeep, wandelingen onder leiding van een gids om wild te traceren en een lokaal dorp te bezoeken. Ook paard- en kameel rijden behoren tot de mogelijkheden. De dag sluit u af met een smakelijk diner onder de spectaculaire sterrenhemel van Afrika. Geniet van al deze bijzondere ervaring tijdens uw reis door Tanzania.

Wij bevelen u van harte aan te verblijven in Elewana The Manor at Ngorongoro.

De pure wildernis van het Afrikaanse landschap lonkt. Vanuit de geheel gerestaureerde boerderij in Cape Dutch stijl maakt u game drives in Lake Manyara National Park, wandelt u over de flanken van de Ngorongoro krater of verkent u de spectaculaire omringende heuvels te paard. - Het landgoed bestaat uit tien cottages met luxe suites, een sfeervol hoofgebouw met onder meer restaurant, loungebar, wijnkelder en zwembad te midden van een koffieplantage en groene heuvels. De perfecte plek om te ontspannen in luxe en weldadige koloniale sfeer.

ANDERE Elewana Collection LODGES ZIJN:

  TIPS & TOPS Elewana Collection:

  • Overnachten in de natuur
  • Fantastische persoonlijke butlerservice
  • Prachtige opgezette bush camps
  • Comfort met authentieke bush ervaring
  • Diverse afwisselende activiteiten in de lodges
  • Rangers met uitgebreide kennis over het wild en de natuur
  • Vooruitstrevend in diverse natuurbeschermingsprojecten en betrokken bij lokale gemeenschap

Combineer een safari door Tanzania met een strandverblijf aan de kust of op één van de eilanden Pemba, Mafia, Mnemba of Zanzibar.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Elewana Collection Tanzania

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top