Share

Cruises

Cruises Latijns Amerika

Onze cruises gaan niet over luxe, maar over een onvergetelijke belevenis. Een aantal hoogtepunten van Latijns-Amerika kunnen het beste per cruise bezocht worden. Sommige bestemmingen zijn zelfs alleen maar per schip bereikbaar. Onbewoonbare gebieden met ruige kusten en gletsjers zoals Antarctica zijn bijvoorbeeld het beste vanaf zee te ontdekken. Landingen per zodiac brengen u dichter bij de kust. U kunt ook de Amazone afvaren dwars door het ongerepte oerwoud of het uniek wildleven van de Galapagos eilanden per expeditie schip verkennen. 

Cruise in Afrika

In Afrika is een cruise over de Choberivier een unieke belevenis. Vanaf de boot ziet u grote kuddes wild op de oevers aan u voorbij trekken. Tijdens een boottocht op de Senegal rivier maakt u op een bijzondere en unieke manier kennis met het authentieke Afrikaanse dorpsleven en geniet van de natuur die aan u voorbij trekt.

Cruise in Arctica

Op expeditie naar het uiterste noorden van Canada. Per expeditiecruise door het onbewoonde, ruige landschap. Onder begeleiding van ervaren gidsen komt u op plaatsen waar weinig mensen u zijn voorgegaan en ziet u unieke dieren zoals ijsberen, narwallen, witte dolfijnen en zeldzame Groenlandse walvissen. Wrakstukken op sommige eilanden getuigen van vele zoektochten van ontdekkingsreizigers naar de noordelijke doorvaart.

Aanbevolen Cruises door Untamed

Cruises over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Afrika
Antarctica
Azië
Latijns-Amerika
Noord-Amerika

Antarctica Explorer

Uitgebreide kennismaking met het Antarctisch Schiereiland met aandacht voor wildlife, zodiac-tochten, fotografie, geschiedenis en kajaktochten.

Meer informatie
sluiten