Share

Rwanda reizen

Berggorilla's, Virunga en Akagera

Rwanda staat bekend om de altijd groene heuvels – vandaar de bijnaam ‘land van duizend heuvels’ - en de berggorilla’s. Rwanda is een van de weinige landen, samen met buurland Oeganda, waar de berggorilla's nog leven. Ze leven in het Virunga-gebergte, in het noordwesten van het land. Dit Parc National des Volcans biedt tevens ideale mogelijkheden voor bergwandelaars. Daarnaast is Parc National Nyungwe Forest met ruim honderd soorten orchideeën en zowat driehonderd verschillende vogelsoorten een bezoek meer dan waard.

Speciality Coffee

Dankzij het juiste klimaat en genoeg hoogte is Rwanda bovendien een van de rijzende sterren in de wereld van specialty coffee. Het heeft zich door de jaren heen bewezen aan de absolute top van terroirs te horen. Maak een wandeling over een koffieplantage, laat u informeren over het proces van planten tot malen en proef!
 

Inspiratie voor Rwanda

Beleef Rwanda met Untamed

Volcanoes National Park

Een van de vier nationale parken in Afrika waar de zeldzame berggorilla voorkomt. In Rwanda is dit het Parc National des Volcans, genoemd naar een zestal vulkanen van de Virunga bergketen op ...

Meer informatie

Top accommodaties in Rwanda

Bekijk hier meer accommodaties in Rwanda
sluiten