Nomad

Authentieke bush ervaring

Nomad

Avontuurlijke bushcamps met comfort

Uit liefde voor de Afrikaanse bush ontstond de filosofie van Nomad Tanzania. Natuurbehoud, bescherming en investeren in de lokale bevolking zijn belangrijke ingrediënten die nauw verweven zijn met uw verblijf in Tanzania. Ongemerkt draagt u bij aan lokale projecten.

Nomad camps en lodges liggen vaak ver van de bewoonde wereld in de afgelegen gebieden van Tanzania. Doordat hier weinig reizigers komen, heeft u de ultieme safari ervaring en de Afrikaanse bush bijna voor u zelf. Goed getrainde gidsen nemen u mee op safari per jeep, boot of te voet en delen hun kennis van de natuur. Er wordt samengewerkt met lokale Masai gemeenschappen die u tevens kunt bezoeken. U verblijft in kleinschalige camps waar persoonlijke aandacht en service van hoog niveau zijn en u het echte bushgevoel beleeft.

Graag vertellen wij u over één van onze favoriete lodges.

Chada Katavi en Chada Katavi Fly Camp

Een klassiek expeditie kamp in Katavi National Park in het Westen van Tanzania. Het onder tamarinde bomen gesitueerde kamp bevindt zich aan de rand van de Chada vlakte, het leefgebied van enorme hoeveelheden wildlife. De zes canvas tenten hebben een panoramisch uitzicht en zijn van alle comfort voorzien. U beschikt over een en suite badkamer met emmerdouche voor de ultieme bush ervaring. De hoofdtent bestaat uit een gezamenlijke dinerruimte, een goed bevoorraadde bibliotheek en verschillende observatieplatforms. Geniet van een sundowner bij het kampvuur en smakelijke diners en ga op in de natuur.

Wilt u meer avontuur, kies dan enkele nachten voor Chada Katavi Fly Camp. Slapen onder de sterrenhemel met het gebrul van leeuwen en andere dieren vlakbij is een echte Afrika beleving. U hiked met een gids naar uw kamp locatie waar uw tent al is opgezet en neemt alleen het noodzakelijke mee. Dit is uw kans om Katavi op z'n puurst te ervaren.

ANDERE Nomad lodges ZIJN:

 TIPS & TOPS Nomad:

  • Lokale gastvrijheid en service van hoog niveau
  • Verblijf in comfortabele lodges met behoud van het authentieke bush gevoel
  • Heerlijk dineren onder de sterrenhemel
  • De beste gidsen met uitgebreide kennis over de bush
  • Gevarieerde activiteiten zoals jeepsafari’s, safari's per boot, wandelsafari’s of een bezoek aan lokale dorpen en gemeenschappen
  • Fly camps: slapen onder de sterren te midden van de Afrikaanse wildernis
  • Partner in diverse natuurbeschermingsprojecten en betrokken bij lokale community

Combineer een safari door Tanzania met een strandverblijf aan de kust of op één van de eilanden Pemba, Mafia, Mnemba of Zanzibar.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Nomad

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top