Share

Familiereis extremen van Noord-Argentinië

Familiereis door het noorden van Argentinië

De omgeving van Salta aan de voet van de Andes is een van de meest spectaculaire gebieden van Argentinië. De aangename stad Salta is een absolute parel van het oude Argentinië. Verwonder u ook over de diverse landschappen ten noorden en ten zuiden van de stad, met merkwaardige rotsformaties en spectaculaire kloven. Breng een bezoek aan de bekende wijngebieden van Cafayate waar de witte Torrontès wijnen vandaan komen en laat u verrassen door de hoogvlaktes met koloniale stadjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een korte vlucht brengt u in het tropische noorden waar u de machtige watervallen van Iguazú kunt bewonderen. Met een bezoek aan wildlife paradijs van de Iberá wetlands sluit u uw reis af. 

Tips & Tops Rondreis Extremen van Noord-Argentinië:

  • De combinatie van natuur, actie en ontspanning maakt deze reis zeer geschikt voor een zomervakantie met kinderen vanaf 8 jaar.
  • Beleef Buenos Aires zoals het bedoeld is! Met speciale architectuurexcursies, culinaire workshops, tangolessen, bezoek aan milonga’s (authentieke dansplekken) en speciale stadstours (eventueel per fiets) voor kinderen. 
  • Wilt u uw rondreis per huurauto uitbreiden, dan kunt u doorrijden van Salta naar Mendoza langs de flanken van de Andes door Nationaal park Ischigualasto (Vallei van de Maan) en Nationaal Park Talampaya (rode bergen), zie ook per-huurauto-over-ruta-40.
  • De omgeving van Salta combineert ook goed met de Atacama woestijn in Chili en de zoutvlakten in Bolivia. Laat u inspireren door onze reis Chili, Argentinie en Bolivia; woestijn, hoge pieken en goede wijn.
  • Bent u geïnteresseerd in de gastronomie van de Andes en de excellente (witte) wijnen rond Cafayate? Wij kunnen culinaire workshops voor u organiseren, de voortreffelijkste gastronomische plekjes voor u reserveren en een verblijf in één van de prachtige wijnhuizen van harte aanbevelen. Kijkt u eens naar onze reis Het Noorden Deluxe voor inspiratie
  • Tikje avontuurlijk? Vaar onder de immense Iguazu watervallen door met een zodiac, spectaculair!
  • Combineer Argentinië met Brazilië, een aanrader in onze zomermaanden! Tango en Samba is ook als familiereis geschikt.

Hoogtepunten van deze reis

Buenos Aires

De meest fascinerende stad van Latijns-Amerika, ook wel het Parijs van het zuiden genoemd

Meer informatie

Watervallen van Iguazú

Indrukwekkende watervallen op de grens van Argentinië en Brazilië

Meer informatie

Iberá moerassen

Een van de grootste moerasgebieden ter wereld, in het noorden van Argentinië

Meer informatie

Salta en omgeving

'La Linda' in het Andesgebergte, het perfecte uitgangspunt voor een bezoek aan de Quebrada de Humahuaca en Cafayate

Meer informatie
sluiten