Paolo Petrignani
Share

Pura Patagonia

Ongerepte wereld

Tijdens deze complete rondreis door Patagonië maakt u kennis met de enorme diversiteit van een van de grootste wildernissen van Zuid-Amerika. Bij Península Valdés verzamelen zich jaarlijks duizenden zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguïns en walvissen die de kalme wateren van de Golfo Nuevo opzoeken om te paren. In het zuiden van Patagonië vindt u de grootste landgletsjers ter wereld. Het donderende geweld van het afbreken van de Perito Moreno gletsjer is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van uw reis. Bewonder vanaf het Beagle Kanaal de woeste natuur van Vuurland, het eindpunt van de wereld. Een verblijf in Torres Del Paine maakt uw avontuur compleet.

Tips & Tops Pura Patagonia:

  • U kunt de omgeving rondom Peninsula Valdés ook ontdekken met de eigen huurauto; u kunt dan op het schiereiland zelf verblijven bijvoorbeeld bij Estancia Rincon Chico.
  • Van juni tot half december zijn walvissen te spotten.
  • Beleef Buenos Aires zoals het bedoeld is! Met speciale architectuurexcursies, culinaire workshops, tangolessen en bezoek aan milonga’s (authentieke dansplekken).
  • Overweeg een cruise, vanaf het water is alles anders. Maak een culinaire mini cruise naar Marpatag vanuit El Calafate langs de gletsjers of reis vanuit Ushuaia naar Punta Arenas (of omgekeerd) met de Australis cruise langs Vuurland en Kaap Hoorn.
  • Nationaal Park los Glaciares (Argentinië) bij El Chaltén (te bereiken vanuit El Calafate) en Torres del Paine (Chili) in Patagonië zijn wandelparadijzen.
  • In Torres del Paine kunnen we ook een wandeltrektocht met verblijf in refugios voor u organiseren of verblijf in een luxe tented camp (Ecocamp of Patagonia Camp). Boek ook een speciaal programma 'Op zoek naar de poema'.
  • Een greep uit de aanbevolen accommodaties: Eolo Hotel - El Calafate, Hotel Arakur - Ushuaia, Tierra Patagonia - Torres del Paine, Estancia Rincon Chico – Peninsula Valdes.
  • Deze reis kunnen wij aanbieden in verschillende accommodatie categorieën.

Hoogtepunten van deze reis

Argentijns Patagonië

Indrukwekkende gletsjers, meren en ijsbergen in het zuiden van Argentinië

Meer informatie

Península Valdés

Leefgebied van zeeleeuwen, pinguïns en zeeolifanten

Meer informatie

Buenos Aires

De meest fascinerende stad van Latijns-Amerika, ook wel het Parijs van het zuiden genoemd

Meer informatie
sluiten