Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ACCOMMODATIES IN Argentinië

Wanneer u met Untamed op reis gaat, bepaalt u zelf het comfortniveau dat het beste bij u en uw budget past. Bij bijna elke reis kunt u kiezen uit diverse accommodatietypes, verschillend in mate van comfort en belevenis. Voor de meest exclusieve en persoonlijke reiservaring boekt u een verblijf in een privé villa; u geniet van de intimiteit van uw eigen gezelschap gecombineerd met de hospitality van een veelsterrenhotel. Het is ook mogelijk om tijdens een reis verschillende opties te combineren. Laat ons uw wensen weten en we stellen graag een reis op maat samen. 

Wanneer u kiest voor een reis of strandvakantie naar een van onze exotische strandbestemmingen bieden we u een ruime keuze aan bijzondere hotels en resorts. Untamed heeft een selectie gemaakt van kleinschalige accommodaties met een hoog service niveau en veel persoonlijke aandacht. Met oog voor detail en inrichting, op een unieke locatie. Avontuurlijk, authentiek of juist stijlvol en klassiek, aan u de keus.

RONDREIZEN DOOR Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

Top accommodaties

Eolo

Hotel in het hart van Patagonië, halverwege El Calafate en Los Glaciares National Park

Cavas Wine Lodge Mendoza

Romantisch wijnhuis nabij Mendoza

House of Jasmines

Luxe in een romantische sfeer

Meer accommodaties

El Pedral

Lodge op Patagonisch landgoed

Awasi Iguazú

Luxe lodge met villa’s genesteld in de jungle

Llao Llao Resort

Ruim opgezet resort midden in het Merengebied met schitterende uitzichten, uitgebreide faciliteiten en diverse activiteiten.

Melia Iguazú

Het enige hotel in het nationale park van Iguazú met schitterend uitzicht over de watervallen.

Los Cauquenes Resort

Een unieke plek aan het einde van de wereld.

Legado Mítico

Ervaar Buenos Aires en de historie van Argentinië op haar best

La Merced del Alto

Elegant hotel in het hart van de natuur

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top