Casa Gangotena

Een van de beste hotels in Ecuador

Casa Gangotena

Een van de beste hotels in Ecuador

Tophotel Casa Gangotena ligt aan het San Francisco plein in een prachtig koloniaal gebouw midden in het centrum van het oude Quito. Haar 31 kamers tonen een interessante mix van modern design en koloniale antiquiteit. Op het charmante dakterras is het goed toeven met een drankje en een prachtig uitzicht, maar relaxen kan ook in de glazen patio, de bloemrijke tuin of de houten bibliotheek. Mondain & historisch maar toch eigentijds!

Tips & tops Casa Gangotena:

  • Prachtig ruime kamers met veel amenities
  • Voor zowel toeristen als zakenreiziger
  • Mooie ligging in het centrum van het oude Quito
  • Charmant dakterras
  • Zeer goede service
  • Éen van de tophotels in Latijns-Amerika

Rondreizen door Ecuador en Galapagos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top