Farewell Harbour Lodge
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Farewell Harbour Lodge

Unieke lodge omringd door natuurlijke schoonheid

Op één van de parels van eilandengroep Broughton Archipelago, Berry Island, ligt de intieme Farewell Harbour Lodge. Wandel over de uitgestrekte dekken, die overgaan als een promenade langs de kust, naar de eerste acht prachtige suites. Een helling leidt u vervolgens naar vier extra drijvende suites. Verken de natuurlijke schoonheid waar u orka’s en grizzly beren kunt spotten. Geniet van unieke zonsondergangen en prachtige uitzichten over de schilderachtige Farewell Harbour.

Tips & Tops Farewell Harbour Lodge

  • Privébos van 30 hectaren groot.
  • Beschikt over twaalf kamers, waarvan acht op een klif liggen met uitzicht over Farewell Harbour.
  • Berry Island ligt tussen Vancouver Island en het vaste land van British Columbia.
  • Het hoofdgebouw en de gemeenschappelijke ruimte beschikken over een comfortabele lounge, eetkamer, bar, grote stenen open haard en spectaculair uitzicht op de haven.
  • Bereik de lodge per watertaxi vanuit Alder Bay in het noorden van Vancouver Island.
  • Het hele complex, zowel aan land als drijvend, zijn door loopbruggen met elkaar verbonden verbonden. 

Rondreizen door Canada

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top