Over Ons

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor reizen naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Antarctica waarbij beleving voorop staat. Untamed staat voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. We verzorgen reizen op maat om de individuele behoeften van elke reiziger optimaal te realiseren. Graag bieden we onze reizigers een reisvoorstel dat volledig voldoet aan de verwachtingen. In principe is alles mogelijk: lang, kort, comfortabel, eenvoudig, individueel of met een groep. 
Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. We kunnen u dus informeren en adviseren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. 
Reizen met Untamed Travelling betekent voelen, proeven, ervaren, maar vooral beleven. Laat u inspireren!
Beste Reisaanbieder Verre Reizen van Nederland - 2015

Medewerkers

Eigenaar Untamed Travelling

Jozef Verbruggen

Met passie en liefde voor het onbekende ben ik Untamed gestart. Nog steeds word ik enthousiast door het onbekende, door nieuwe accommodaties, het verleggen van je grenzen. Met grote regelmaat reis ik naar onze bestemmingen, om zelf te proeven, te beleven en te ontdekken. 

Reizen is kijken naar wat er om je heen gebeurt, maar ook jezelf ontdekken. Het houdt niet op, hoe meer je ontdekt hoe meer je wil weten. Reizen doet iedereen liefst op zijn eigen manier. Mensen, dieren, landschappen, culturen; ontmoeten en ontdekken. We zijn allemaal verschillend, dat maakt het juist zo interessant om “adventure of a lifetime” te delen met anderen.  

Algemeen manager

Trees Piersma

Na mijn eerste bezoek aan Zuid-Afrika en Namibië wist ik het; Afrika is een continent waar ik me thuis voel! Ik ben als reisbegeleider gaan werken om zoveel mogelijk te verkennen en genieten van de verschillende landen. Van de ruige kust van Zuid-Afrika tot het geweldige wildleven in Kenia;  ik wil graag iedereen enthousiast maken om het ook te beleven! Naast de prachtige natuur geniet ik telkens weer van de ontspannen, relativerende en enthousiaste mentaliteit van de Afrikaanse bevolking. Live and enjoy, when there is a problem you just solve it. Hakuna Matata!

Managementassistent

Miarka Verolme

Sinds mei 2013 werk ik bij Untamed Travelling. Eerst als Consultant Administration, sinds kort als Managementassistent. In deze functie ondersteun ik het management daar waar nodig. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor het beheren van de personeelsdossiers en het beheer van de centrale Untamed Travelling agenda. Ik probeer alles intern op rolletjes te laten lopen zodat mijn collega’s zich volledig in kunnen zetten voor u als klant!  Ondertussen heb ik zelf al aardig wat van de wereld gezien: een paar keer de USA, Thailand, Indonesië, Egypte en vele bestemmingen in Europa. Eenmaal ben ik in Zuid-Afrika geweest, helaas veel te kort dus dat staat nog op het verlanglijstje om samen met mijn gezin te doen!

Reisspecialist Latijns-Amerika

Karen van Goor

Sinds mijn eerste ontmoeting met Latijns-Amerika heb ik het continent niet meer los kunnen laten. Tijdens en na mijn studie Latijns-Amerika Studies reisde ik frequent naar de Dominicaanse Republiek, Venezuela, Colombia, Guatemala, Ecuador en heb ik reizen begeleid in Mexico. Een van mijn favoriete landen is Venezuela. Wat een overweldigde natuurdiversiteit en wat een lieve en gekke mensen! Elke dag een puur avontuur. Uiteindelijk woonde ik in Buenos Aires en begeleidde ik tochten naar Patagonië. Ook mijn passie voor de tango kon ik hier verder goed ontwikkelen. Terug in Nederland lag het voor de hand dat ik met dit prachtige continent verbonden bleef. Het is geweldig om bij Untamed Travelling elke dag klanten te mogen adviseren die naar Latijns-Amerika willen afreizen. Zo reis ik steeds een beetje mee!

Reisspecialist Latijns-Amerika

Robert Evers

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1996 eerst maar eens een lange reis door Zuid-Amerika gaan maken. Sindsdien heeft het reisvirus me niet meer losgelaten. Ik ben nu alweer jarenlang aan de slag met het bedenken van mooie, originele routes in Latijns-Amerika. Inmiddels ben ik het team van Untamed Travelling komen versterken waar ik met mijn passie voor Latijns-Amerika helemaal op mijn plaats ben. Ik vind het dan ook geweldig om hier mooie reizen samen te stellen en te adviseren, daarbij gebruik makend van mijn uitgebreide reiservaring. Mijn favoriete bestemmingen zijn de Andes landen Ecuador, Bolivia en Peru. Regelmatig keer ik hiernaar terug om te genieten van de prachtige natuur, kleurrijke indianen festivals en koloniale architectuur. 

Reisspecialist zuidelijk Afrika

Griet Daneels

Zo’n 15 jaar geleden zette ik voor het eerst voet op Zuid-Afrikaanse bodem en werd Afrika mijn tweede thuis. Dankzij Untamed Travelling heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken: heerlijk om elke keer opnieuw de uitdaging aan te gaan, mijn creativiteit te laten botvieren en een reis van scratch op te bouwen tot uw droomreis. Mijn favorieten? Zuid-Afrika blijft mijn kindje met onuitputtelijke mogelijkheden en een fantastische mix van bezienswaardigheden, goed voor meer en meer én meer! De herinneringen aan Malawi, het warme hart van Afrika doen me stralen en de ruige wildernis van het vergeten Zimbabwe geeft me nog steeds kippenvel. Als ik voor mezelf de rust op zoek verplaats ik mij naar de verbluffend mooie stranden van de Seychellen, de ultieme plek om in alle authenticiteit te onthaasten. Waar wacht u nog op? Zullen we samen op zoek gaan naar uw onvergetelijke reis?

Reisspecialist zuidelijk Afrika

Petra van Seters

Sinds april 2015 ben ik werkzaam als reisspecialist zuidelijk Afrika bij Untamed Travelling. Met ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche heb ik al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken én beleven. Één van de eerste kennismakingen met zuidelijk Afrika was tijdens mijn huwelijksreis naar Zimbabwe & Mauritius. Die reis was onvergetelijk, mede vanwege de geweldige natuur, de prachtige dieren en de bijzondere culturen. Tijdens deze reis is mijn passie voor dit gedeelte van de wereld ontstaan. Ik ben nog vele malen teruggegaan, waarbij ik onder meer Zuid-Afrika, Botswana, Tanzania, Kenia & de Seychellen heb bezocht. Graag wil ik ook voor u zo’n onvergetelijke reis samenstellen!

Reisspecialist Oost-Afrika

Marlou Hereijgers

Als kind vergaapte ik me al aan al die foto’s van over de hele wereld in de reisbrochures en later droomde ik steeds weg bij het lezen van al die reizen en ik wist, de wereld is te mooi en boeiend om thuis te blijven. Na verschillende reizen te hebben mogen maken, zowel binnen als buiten Europa, heeft Afrika bij mij een speciaal plekje gekregen. Ik heb mogen reizen naar Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika en zelf oog in oog gestaan met het wildleven in hun eigen leefomgeving, de schitterende natuur van Afrika en de boeiende culturen. Dit alles heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt en vind dan ook niets leuker om bij Untamed Travelling mijn enthousiasme met u te mogen delen om zo samen uw eigen onvergetelijke reis samen te stellen.

Reisspecialist Afrika

Dorian Laemers

In 1979 maakte ik mijn eerste reis buiten Europa en sindsdien heeft de reiskoorts me te pakken. Ik heb vrijwel alle continenten bezocht en heb een sterke voorkeur voor Afrika ontwikkeld. De uitbundigheid en diversiteit van de natuur met de vele dieren en kleurrijke vogels geven een paradijselijk gevoel. Ook de openheid en directheid van de mensen, hun levenslust en volhardendheid spreken aan. Het is heerlijk om deze positieve ervaringen ook aan anderen over te brengen en mijn passie voor Afrika te delen. Als vaste reisbegeleidster van Untamed Travelling heb ik vele landen in Afrika bereisd. Nog altijd ben ik nieuwsgierig naar nieuwe streken en ervaringen. In die zin is reizen een echte verslaving!

Reisspecialist Afrika en Japan

Carla Koetsier

Met mijn passie en liefde voor reizen heb ik de afgelopen 32 jaar al vele mooie reizen mogen samenstellen en verkopen, maar vooral ook zelf mogen maken en beleven. Iedere reis, iedere bestemming is uniek, maar Zuid-Afrika heeft na mijn eerste bezoek ruim 20 jaar geleden toch wel een heel speciaal plekje veroverd. De mensen, de dieren, de prachtige landschappen en vele culturen in één land maken het zó bijzonder. Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling om met veel plezier - samen met u - uw unieke droomreis vorm te geven.

Reisspecialist Azië

Tryntsje Jaspers

Na mijn studie vertrok ik naar Australië om er een jaar rond te reizen en werken. Waarna vele reizen en bestemmingen volgden. Voor India ontstond een passie. De bijzondere cultuur, heerlijke keuken en indrukwekkende natuur van dit land zijn zaken waar ik nooit genoeg van krijg.

In mijn inmiddels lange carrière als reisadviseur heb ik altijd geprobeerd mijn passie over te brengen. Een land bezoeken kunnen we immers allemaal. Echter een land ervaren is heel wat anders en juist het vinden van die speciale en voor de reiziger geschikte reiservaring is wat mij aantrekt in het werken bij Untamed Travelling. Niet één reis is immers hetzelfde! Ik help u graag bij het samenstellen van de perfecte reiservaring.

Reisspecialist Canada & Alaska

Gabriëlle Deelstra

In mijn reislustige leven heb ik veel mooie reizen mogen maken en heb ik o.a. Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Costa Rica, Mexico, Cuba, USA en Canada (waaronder ook Yukon) bezocht. Daarnaast was een cruise door de Caribbean & het Panamakanaal een bijzondere ervaring. Ik ben reisleidster geweest en vond het fantastisch om mijn gasten te vertellen over de eigenschappen en de bijzondere cultuur van het land. Weer teruggekomen heb ik gewerkt bij verschillende reiskantoren en heb ik de meest uiteenlopende vakanties mogen organiseren. 

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Na eerder een ondersteunende functie gehad te hebben kan ik nu mijn kennis en creativiteit helemaal kwijt bij het samenstellen van uw reis naar Canada en/of Alaska. Of het nu gaat om een actieve reis, luxe vakantie of heerlijk genieten vanuit een panoramatrein of expeditie schip, ik denk graag met u mee! 

Assistent verkoop

Romy Peters

Sinds het voorjaar van 2016 werk ik met plezier voor Untamed Travelling. Ik help met het uitwerken van de reisvoorstellen naar de meest bijzondere bestemmingen op onze wereld. Elke offerte is weer een uitdaging, bij ons is elke reis uniek. Zelf ben ik nog niet op veel plekken buiten Europa geweest, maar ik doe enorm veel inspiratie en kennis op tijdens mijn werk. Ik hoop de komende jaren nog vele speciale reizen te mogen gaan maken. Hopelijk u ook, Untamed heeft voor iedereen ideeën genoeg!

 

Assistent verkoop

Sonja Rademakers

Jaren geleden werd ik besmet door het ‘Afrika virus’ tijdens een groepsreis naar Kenia. Getuige van de overweldigende migratie in de Masai Mara, het prachtige wildleven in Samburu Game Reserve en de flamingo’s bij Lake Nakuru beloofde ik mezelf dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik Afrika bezocht. Na reizen door Kenia, Tanzania en diverse landen in zuidelijk Afrika belandde ik jaren later in Oeganda waar ik een half jaar gewoond heb in Jinja. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Ik ondersteun de afdeling verkoop. Werken voor Untamed Travelling is voor mij een manier om mijn passie voor Afrika levend te houden. 

Manager reserveringen

Joyce Janssen

Sinds 2007 werk ik met veel plezier voor Untamed Travelling. Samen met mijn collega’s van reserveringen ben ik verantwoordelijk voor de reisdossiers, van reserveringen en vouchers tot de reisinformatie. We doen alles wat nodig is om uw reis tot een succes te maken. Wanneer ik zelf op reis ga, kies ik altijd voor een bijzondere accommodatie; of het nu in Nederland is, in Europa of buiten Europa. Een bijzondere accommodatie draagt veel bij aan je vakantiegevoel. Op vakantie gaan is één ding, maar verrast worden door een mooie omgeving, daar maak je me blij mee! De landen die ik heb bezocht zijn heel divers, van Marokko tot de Malediven, van Mexico, Dubai en Thailand tot de Nederlandse Antillen. Zoals je ziet zijn er nog vele mooie bestemmingen te ontdekken!

Medewerker reserveringen

Anke Erps

Sinds eind 2010 werk ik bij Untamed Travelling als Medewerker reserveringen. Elke dag sta ik, samen met het team reserveringen, weer voor de uitdaging om er voor te zorgen dat u een onbezorgde droomreis kunt beleven. Een uitdaging waar ik elke dag met plezier aan begin. Ik kan niet wachten om meer van Afrika te zien. Na een eerste kennismaking met Afrika tijdens mijn reizen door Tunesië en Marokko droom ik van een safari in Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania. Mijn werk bij Untamed houdt mijn dromen levendig!

Medewerker reserveringen

Angelina van Hoof

Sinds maart 2011 werk ik bij Untamed Travelling. Het eerste jaar ben ik werkzaam geweest als reisspecialist Oost-Afrika, na dat jaar ben ik de afdeling reserveringen gaan versterken. Ik werk nauw samen met het team reserveringen om uw droomreis tot in de puntjes te verzorgen. Ik heb al veel van de wereld mogen zien. Buiten Europa heb ik een rondreis van vier maanden gemaakt door Midden-Amerika, gewerkt op een cruiseschip tijdens een wereld en Latijns-Amerika/Antarctica cruise en heb ik Kenia en Zuid-Afrika bezocht. Ik ben nog lang niet uitgereisd en hoop nog vele reizen samen met mijn gezin te mogen maken. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat uw ultieme droomreis er één wordt om nooit te vergeten!

Medewerker reserveringen

Maggie Luiten

Van jongs af aan zit reizen mij in het bloed. Tijdens en na mijn studie Toeristisch Management heb ik veel gereisd; van Lapland tot Zuid-Afrika; van Amerika tot China. Zuid-Afrika is mijn topper. Dit prachtige land bezocht ik regelmatig. Mijn reis naar Madagaskar was speciaal. Na diverse functies in de reisbranche, werk ik sinds kort bij Untamed Travelling als medewerker reserveringen. Dat ik iedere dag met reizen bezig mag zijn, is een droom die uitkomt. Samen met mijn collega's zet ik mij graag in om uw droomreis te realiseren.

Specialist vluchten & autohuur

Tamara Hollander

Sinds 2011 werk ik bij Untamed Travelling. Na een uitstapje in de horeca ben ik weer in het toerisme terug gekomen. Ik heb voornamelijk op zakenreisbureau’s gewerkt. Bij Untamed verzorg ik het inboeken en afhandelen van de vliegtickets en het uitzoeken en inboeken van de autohuur. Mijn reiservaring ligt vooral in Europa, van de Zuid-Europese landen tot aan Scandinavië, met als uitstapje Curacao en Egypte. Een safari in Afrika staat nog op onze wensenlijst. Heerlijk om daar naar uit te kijken! 

Specialist vluchten & autohuur

Nathalie Peters

Per 1 oktober 2014 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Als Specialist vluchten & autohuur ben ik samen met mijn collega verantwoordelijk voor het boekingsproces van de vluchten en autohuur voor de meest mooie, bijzondere, exotische en tropische bestemmingen. En dit vind ik erg leuk om te doen! Hiervoor ben ik heel wat jaren werkzaam geweest voor meerdere zakelijke reisbureaus. Gelukkig heb ik al heel wat van de wereld gezien. Van Kenia tot de Galapagos eilanden maar ook Indonesië en de Nederlandse Antillen waren onvergetelijke reizen. Uiteraard gaat reizen nooit vervelen, daarom hoop ik in de toekomst nog wat mooie reizen te maken samen met mijn gezin.

Hoofd administratie

Edwin Romijn

Sinds voorjaar 2016 ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële gang van zaken bij Untamed Travelling. Al ruim 30 jaar heb ik mij voor diverse kleine en grote bedrijven ingezet op administratief gebied. Van productiebedrijven tot zakelijke dienstverlening en nu dan in de reisbranche. Die is mij niet vreemd want ik ben getrouwd met een (zelfstandige) reisadviseuze. Reizen is een prettige manier om te ontspannen. Ik heb mooie reizen mogen maken naar zowel het westen als het oosten! Dat een reis niet zonder administratie kan is logisch. Met ons team werken we zo efficiënt mogelijk om uw reis plezierig te laten verlopen!

Manager financiën

Gerard Kistemaker

Vanaf het begin van Untamed Travelling ben ik betrokken bij het bedrijf. Als administrateur en (bijna) enig personeelslid bouwde ik stands tijdens beurzen, was verkoper, deed de administratie, kortom; alle voorkomende werkzaamheden. Nu, ruim 14 jaar later, ben ik achter de schermen nog steeds actief. Natuur, mensen, cultuur en dieren boeien mij, ik heb een voorkeur voor safari’s. Ik hoop dat onze reizigers net zo intens genieten van Afrika als ik altijd heb gedaan en nog lang hoop te doen.

Specialist communicatie en vormgeving

Mijke van Sanden

Sinds 2013 ben ik samen met het management verantwoordelijk voor de marketing & communicatie en voor de vormgeving. De meest inspirerende reizen en beelden die je de adem doen stokken; mooier materiaal om mee te werken is er niet! Al die prikkels hebben ertoe geleid dat ook ik inmiddels mijn horizon heb verbreed en onvergetelijke safari's in Zuid-Afrika en Zimbabwe heb gedaan, een emotionerende fotoreportage in de sloppen van Kenia heb gemaakt en de duizelingwekkende smaken van Peru heb geproefd. Met de uitbreiding van onze bestemmingen wordt mijn reisverlanglijst langer en langer... Die van u ook?

Lid ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Untamed Travelling is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de belangrijkste kwaliteitslabels in de Nederlandse reiswereld. Wat betekent dit voor u?

ANVR

Voor alle reizen op deze website gelden de ANVR-Reisvoorwaarden, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. De ANVR hanteert strenge normen voor de kwaliteit van reizen en voor de informatie daarover. Op de website van het ANVR, www.anvr.nl, kunt u onder 'onderwerpen - overzicht' de ANVR-brochure downloaden. Naast de reisvoorwaarden vindt u in deze brochure ook de ANVR-Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere nuttige informatie.

SGR

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, hierna te noemen SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze garantie houdt in dat u ervan verzekerd bent dat het vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Untamed Travelling is tevens aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit* niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit* de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

*Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Wij werken onder andere samen met:

sluiten