Sangha Lodge

Afgelegen lodge in tropisch regenwoud grenzend aan Dzanga Sangha

Sangha Lodge

Lodge aan de rand van Dzanga Sangha

Sangha Lodge ligt aan de rand van het Dzanga Sangha reservaat, met een schitterend uitzicht over de Sangha rivier. De ligging is uniek; het is de toegangspoort naar een van de laatste tropische regenwouden waar de westerse laaglandgorilla nog leeft.

De comfortabel ingerichte gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een rijk gevulde bar. Er sluit een kleine keuken op aan waar de heerlijkste Westerse en Afrikaanse gerechten uit voortgetoverd worden. Een heerlijke plek om te relaxen na de vele activiteiten die in het park te ondernemen zijn. Geregeld voegen lokale deskundigen en conservationisten 's avonds een extra dimensie toe aan het avondeten.

Tips & tops van Sangha Lodge:

  • Slechts zeven houten bungalows, basic, comfortabel en schoon. Alle beschikken over eigen badkamers met warm en koud stromend water
  • Gorilla tracking, vogelen, boottochten, safari’s bij nacht; de mogelijkheden om de flora en fauna van het park te verkennen zijn ongekend
  • Dzanga Bai is een open plek in het bos waar olifanten in grote getalen naar toe komen om zich te voeden met de rijke mineralen en zouten die zich hier in de bodem bevinden
  • Avontuurlijke instelling? Breng de nacht door in een boskamp met de Ba’aka, vol muziek en dans
  • Sangha Lodge onderzoekt en rehabiliteert wilde pangolins; hier kunt u ze mieren zien eten

Rondreizen door Centraal Afrikaanse Republiek

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top