Untamed Travelling Beste aanbieder avontuurlijke vakanties 2024

Untamed Travelling Beste aanbieder avontuurlijke vakanties 2024

Untamed Travelling Beste aanbieder avontuurlijke vakanties 2024

De Vakantie Awards, ook wel bekend als de Oscars van de Nederlandse reiswereld, werden 27 januari uitgereikt in Hart van Holland in Nijkerk. De award ceremonie van deze prestigieuze prijzen voor vakgenoten, gekozen dóór vakgenoten vond plaats tijdens het jaarlijkse Reisgala. Dit jaar was Untamed Travelling genomineerd als beste reisaanbieder voor maar liefst drie categorieën, namelijk Verre reizen, Avontuurlijke vakanties en Luxe reizen…

Het Reisgala was tot de laatste stoel uitverkocht en met een recordaantal van ruim 500 gasten het drukst bezochte gala ooit. De zaal was stijlvol aangekleed en de sfeer zat er al vanaf het begin van de avond goed in. Tom van Apeldoorn, Oprichter en Directeur van TravMedia, opende de avond waarna de prijzenregen van start ging.

De spanning werd tijdens het diner opgevoerd en na het hoofdgerecht kwam de categorie Beste reisaanbieder Avontuurlijke vakanties 2024 aan bod. Toen volgde eindelijk het verlossende woord; Untamed Travelling is de winnaar van de award voor Avontuurlijke Vakanties 2024! Oprichter en directeur Jozef Verbruggen en General Manager Joyce Janssen begaven zich naar het podium om de award in ontvangst te nemen.

Winnaar Vakantieaward Avontuurlijke Reizen 2024

Het aanwezige team van Untamed was uitzinnig. Samen poseerden ze voor een foto met de award en werd er geproost op deze bijzondere overwinning. De rest van de avond stond vooral in het teken van het vieren van deze mooie waardering. Na het dessert barstte het feest los met een optreden van OG3NE en werd er nog lang nagepraat, geproost en gedanst.

Jozef Verbruggen is erg trots op deze erkenning: “Het betekent ontzettend veel voor mij dat we dit jaar opnieuw in de prijzen zijn gevallen. Het is niet vanzelfsprekend om aan de top te blijven. Wij maken combinaties van authentieke ervaringen en luxe. Het ene moment krijg je het avontuur rauw voorgeschoteld, het andere moment ben je aan het relaxen in een vijfsterren resort. Dat is Untamed. Naast de reviews die we van onze klanten krijgen, is de waardering van de reisbranche voor ons van ongekende waarde. Daaruit spreekt het vertrouwen in onze vakkennis en creativiteit. Deze award voor avontuurlijke vakanties is daarom echt een kroon op ons werk.”

Meer uit ons blog