Share

Wandelreizen

ONZE WANDELREIZEN

Van lichte dagwandelingen tot meerdaagse wandeltrektochten. Wereldwijd zijn er volop mogelijkheden om te voet het land te verkennen. Wilt u de flora en fauna van zeer dichtbij leren kennen, kies dan voor een wandelsafari of trekking. Een intenser contact met de natuur is nauwelijks mogelijk en de kans op een ontmoeting met klein én groot wild is bijna gegarandeerd.

In Latijns-Amerika leiden eeuwenoude wandelpaden u naar hoogtepunten als Machu Picchu, de Colca Canyon en puur Patagonië. In Afrika wandelt u door de Drakensbergen, de Ruwenzori's en over de hellingen van Mount Kilimanjaro naar de hoogste top van Afrika.
In Azië kunt u kiezen voor een pelgrimsroute, met als grootste uitdaging de zware Nakahechi-route van de Kumano Kodo Trail. Tijdens trekkings door het Himalaya gebergte zijn de uitzichten spectaculair, niets dan desolate onaangetaste natuur zover het oog reikt slechts afgewisseld door wapperende gebedsvlaggetjes.

Wat kunt u verwachten? De meeste wandeltochten maakt u vanuit een tentenkamp of lodge en duren zo’n 3 tot 4 uur. Iedereen die over een normale fysieke gezondheid beschikt kan er aan deelnemen. Er is altijd begeleiding van een deskundige gids en indien nodig een gewapende ranger. In sommige gebieden zijn ook meerdaagse wandeltrektochten mogelijk (o.a. Kruger National Park in Zuid-Afrika en South Luangwa National Park in Zambia). Ook aan deze wandelsafari’s kan iedereen deelnemen die over een normale fysieke gezondheid beschikt en een dag-rugzak van 5-10 kg kan dragen.

Aanbevolen Wandelreizen door Untamed

Wandelreizen over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Latijns-Amerika
Azië
Afrika

Wandelvakantie Réunion

Réunion is een waar wandelparadijs. Het vulkanische landschap is groen, vruchtbaar en herbergt adembenemend mooie landschappen. Over het hele eiland lopen lange afstandspaden, Grand Randonnées ....

Meer informatie

Expeditie Altaj

Reis door de onherbergzame Altaj, waar steenarenden, eaglehunters en de mysterieuze sneeuwluipaard overleven in een mythisch landschap van kliffen, valleien en rotshellingen

Meer informatie
sluiten