Share

Wandelreizen

Onze wandelreizen 

Van lichte dagwandelingen tot meerdaagse wandeltrektochten. Zowel Afrika als Latijns Amerika bieden volop mogelijkheden om te voet het land te verkennen. In Latijns Amerika leiden eeuwenoude wandelpaden u naar hoogtepunten als Machu Picchu, de Colca Canyon en puur Patagonië. In Afrika wandelt u door de Drakensbergen, de Ruwenzori's en over de hellingen van Mount Kilimanjaro naar de hoogste top van Afrika. 

Wandelsafari's 

Wilt u de Afrikaanse natuur van zeer dichtbij leren kennen, kies dan voor een wandelsafari of trekking. Een intenser contact met de natuur is nauwelijks mogelijk. Bij wandelsafari’s ligt de nadruk op natuurbeleving van flora en fauna. Wandelt u in zuidelijk en oostelijk Afrika vooral in klassieke safarigebieden, in centraal en westelijk Afrika ontdekt u de geheimen van het regenwoud. Wandelsafari’s zijn niet voor niets zo populair. De kans op een  ontmoeting met klein én groot wild is namelijk groot. Bereid u voor op een intense ervaring!

Wat kunt u verwachten? De meeste wandelsafari’s maakt u vanuit een lodge en duren zo’n 3 tot 4 uur. Iedereen die over een normale fysieke gezondheid beschikt kan deelnemen aan een wandelsafari. Er is altijd begeleiding van een deskundige gids en een gewapende ranger. In sommige gebieden zijn ook meerdaagse wandelsafari’s mogelijk (o.a. Kruger National Park in Zuid Afrika en South Luangwa National Park in Zambia). Ook aan deze wandelsafari’s kan iedereen deelnemen die over een normale fysieke gezondheid beschikt en een dag-rugzak van 5-10 kg kan dragen.

Aanbevolen Wandelreizen door Untamed

Wandelreizen over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Afrika
Azië
Latijns-Amerika

Wandelvakantie Réunion

Réunion is een waar wandelparadijs. Het vulkanische landschap is groen, vruchtbaar en herbergt adembenemend mooie landschappen. Over het hele eiland lopen lange afstandspaden, Grand Randonnées ....

Meer informatie
sluiten