De drie oceanen van Canada

Reis van de Atlantische Ocean via de Arctic naar de Pacific Ocean en stop onderweg bij een aantal van Canada’s meest iconische bestemmingen.

De drie oceanen van Canada

Reis van de Atlantische Ocean via de Arctic naar de Pacific Ocean en stop onderweg bij een aantal van Canada’s meest iconische bestemmingen.

De drie oceanen van Canada

De drie oceanen van Canada

Reis van de Atlantische Oceaan via de Arctic naar de Pacific Ocean en stop onderweg bij een aantal van Canada’s meest iconische bestemmingen. Zie de ijsbergen voorbijglijden op Fogo Island in Newfoundland, tel de beluga walvissen in de arctische wateren, kano over het spiegelende Lake Louise en spot zwarte beren in British Colombia’s Pacific Rim National Park.

TIPS EN TOPS DE DRIE OCEANEN VAN CANADA

  • Uw privé-vliegtuig zal u de gehele reis vervoeren
  • Deze reis wordt alleen uitgevoerd voor een reisgezelschap voor 4 personen of meer
  • U bezoekt 3 unieke bestemmingen aan de oceanen van Canada: Atlantic Ocean, the Arctic en de Pacific Ocean
  • Wist u dat in St Johns heel veel restaurant zijn? Wij maken graag een reservering in een van de vele mogelijkheden
  • Lekker bijkomen van de dag doet u in de bar van Fogo Island Inn. Probeer vooral de lokale rum Newfoundland Screech. Heerlijk ‘on the rocks’ met vers ijs van de ijsbergen of in een cocktail
  • Arctic Watch Wilderness Lodge op Somerset Island is een accommodate : “on the edge”
  • Veel Fairmont hotels zijn historische gebouwen van ruim een eeuw oud
  • Pacific Rim NP is een uniek park waar de poema leeft.
  • Een parel in de natuur om af te sluiten is Nimmo Bay Wilderness Resort. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u genieten van het echte British Columbia.

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.

Dagelijks overzicht

1 Aankomst St. John’s – Newfoundland. Privé SUV transfer naar uw hotel, JAG Boutique.
2 Privé boottocht halve dag. Avond heeft u vrij te besteden.
3 Privé SUV transfer naar de luchthaven van St. John’s. U stapt aan boord van de Citation X voor uw privé vlucht naar Gander Airport. Helicoptertransfer van de luchthaven naar Fogo Island Inn.
4-5 Volle dagen nabij de Inn. U heeft de gelegenheid om kennis te maken met de “locals”, maak een whalewatch en geniet van de langsdrijvende ijsbergen.
6 Privé helikoptervlucht naar de luchthaven van Gander. Met de Citation X vliegt u van Gander naar Resolute Bay. Een seaplane brengt u naar de Arctic Watch Wilderness Lodge op Somerset Island, Nunavut.
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Canada Vancouver Island

Vancouver Island

Een enorm gevarieerde natuur, cultuur, milde tot zelfs hoge temperaturen, en een veelheid aan buitenactiviteiten vindt u op Vancouver Island.…
Canada Rocky Mountains

Rocky Mountains

Het uitgestrekte hooggebergte is een aaneenschakeling van wijd uitgeslepen valleien, spitse bergpieken, gletsjers, turquoise en inktblauwe meren. Schilderachtig mooie panorama’s…

Inspiratie reizen voor Canada