Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De drie oceanen van Canada

De drie oceanen van Canada

Reis van de Atlantische Oceaan via de Arctic naar de Pacific Ocean en stop onderweg bij een aantal van Canada’s meest iconische bestemmingen. Zie de ijsbergen voorbijglijden op Fogo Island in Newfoundland, tel de beluga walvissen in de arctische wateren, kano over het spiegelende Lake Louise en spot zwarte beren in British Colombia’s Pacific Rim National Park.

TIPS EN TOPS DE DRIE OCEANEN VAN CANADA

  • Uw privé-vliegtuig zal u de gehele reis vervoeren
  • Deze reis wordt alleen uitgevoerd voor een reisgezelschap voor 4 personen of meer
  • U bezoekt 3 unieke bestemmingen aan de oceanen van Canada: Atlantic Ocean, the Arctic en de Pacific Ocean
  • Wist u dat in St Johns heel veel restaurant zijn? Wij maken graag een reservering in een van de vele mogelijkheden
  • Lekker bijkomen van de dag doet u in de bar van Fogo Island Inn. Probeer vooral de lokale rum Newfoundland Screech. Heerlijk ‘on the rocks’ met vers ijs van de ijsbergen of in een cocktail
  • Arctic Watch Wilderness Lodge op Somerset Island is een accommodate : “on the edge”
  • Veel Fairmont hotels zijn historische gebouwen van ruim een eeuw oud
  • Pacific Rim NP is een uniek park waar de poema leeft.
  • Een parel in de natuur om af te sluiten is Nimmo Bay Wilderness Resort. Hier komt u helemaal tot rust en kunt u genieten van het echte British Columbia.

UW REIS OP MAAT

DAGOVERZICHT

1
Aankomst St. John’s – Newfoundland. Privé SUV transfer naar uw hotel, JAG Boutique.
2
Privé boottocht halve dag. Avond heeft u vrij te besteden.
3
Privé SUV transfer naar de luchthaven van St. John’s. U stapt aan boord van de Citation X voor uw privé vlucht naar Gander Airport. Helicoptertransfer van de luchthaven naar Fogo Island Inn.
4-5
Volle dagen nabij de Inn. U heeft de gelegenheid om kennis te maken met de “locals”, maak een whalewatch en geniet van de langsdrijvende ijsbergen.
6
Privé helicoptervlucht naar de luchthaven van Gander. Met de Citation X vliegt u van Gander naar Resolute Bay. Een seaplane brengt u naar de Arctic Watch Wilderness Lodge op Somerset Island, Nunavut.
7-10
Volle dagen in de unieke lodge. U kunt gaan zeekayakken, de witte beluga’s spotten, een dagtocht maken naar ijsberen op de toendra, op zoek gaan naar de muskusossen of een ATV tocht maken.
11
Per privé seaplane komt u aan in Resolute Bay. Hiervandaan brengt de Citation X u naar Jasper-Hinton Airport. Privé SUV transfer naar uw hotel, Fairmont Jasper Park Lodge.
12
Privé halve dagtocht door het Jasper Nationaal Park.
13
Privé wegtransfer naar Lake Louise met aansluitend een Glacier helicopter tour. U overnacht in het Fairmont Chateau Lake Louise.
14
Privé dagtocht bij Lake Louise en Yoho National Park.
15
Privé SUV transfer naar Springbank Airport. Citation X zal u naar Tofino Airport brengen in het Pacific Rim Nationaal Park. Privé SUV transfer naar uw hotel, Wickaninnish Inn.
16
Privé tocht door Clayoquot Sound per zeekayak. Middag ter vrije besteding.
17
Dag ter vrije besteding.
18
Privé SUV transfer naar Tofino Airport. Een privé vlucht per Citation X brengt u in Port Hardy. Een seaplane transfer brengt u bij uw volgende unieke ervaring: Nimmo Bay Wilderness Resort
19
Privé helicopter vistocht onder begeleiding van een zeer ervaren gids.
20
Privé helicopter tocht langs verlaten stranden, bergtoppen en gletsjers.
21
Seaplane transfer naar Port Hardy. Uw privé vlucht zal aankomen op Vancouver International Airport South Terminal. Privé SUV transfer naar uw hotel, Fairmont Pacific Rim.
22
Vancouver, dag ter vrije besteding
23
Privé luchttransfer per seaplane naar Victoria. Dagtocht naar Butchart Gardens en u maakt een whalewatchtocht. Privé luchttransfer naar Vancouver.
24
Privé SUV transfer naar Vancouver Airport.

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Pacific Rim National Park

Eén van de mooiste nationale parken op Vancouver Island bestaat uit drie afzonderlijke delen aan de kust. Het is een bijzondere ontmoeting van oceaan en regenwoud.

Vancouver Island

Een enorm gevarieerde natuur, cultuur, milde tot zelfs hoge temperaturen, en een veelheid aan buitenactiviteiten vindt u op Vancouver Island. Alles binnen handbereik, ideaal!

Rocky Mountains

Het uitgestrekte hooggebergte is een aaneenschakeling van wijd uitgeslepen valleien, spitse bergpieken, gletsjers, turquoise en inktblauwe meren. Schilderachtig mooie panorama’s over de volle lengte!

Nimmo Bay Wilderness Resort

Kleinschalig afgelegen resort in het Great Bear Rainforest

Fogo Island Inn

Een uniek hotel op Fogo Island, voor de kust van Newfoundland, met een uitzonderlijke ligging en service.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top