Overige reisthema’s

Kanosafari’s, eclipsreizen, zeilcruises en reisprogramma’s rondom de verschillende festivals vindt u bij Untamed Travelling. Neem contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Overige reisthema’s

Eclipsreizen, festivalsafari's en zeilcruises

Onder overige reisthema's vindt u alle andere reiscategorieën die niet onder de voorgaande reistypes vallen. U kunt hierbij denken aan reizen rondom een solar eclips, de vele religieuze festivals die gevierd worden in Azië en Afrika, meerdaagse tochten per dhow of zeilboot in de Indische Oceaan, wintersporten in Tomamu in Japan, maar ook meerdaagse kanosafari's in Afrikaanse wildparken zoals Mana Pools kanosafari en op de Lower Zambezi.

Laat u inspireren door onderstaande reizen met bijzondere thema's. Het is slechts een greep uit de mogelijkheden.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Overige reisthema's DOOR UNTAMED

Walvisseizoen Ile Sainte Marie

Walvisssafari vanaf Ile Sainte Marie

Timkat festival

Een rondreis door Ethiopië waarbij u het Timkatfestival bijwoont.

Okavango Ranger Training

Opleiding tot ranger in de Okavango Delta

Overige reisthema’s OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top